Spoštovani, spletni naslov www.idea-tomc.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Sodno izvedenstvo, vrednotenje in cenitev
Nudimo sodno izvedenstvo s področja strojništva, strojev in opreme, ocenjevanje vrednosti.

Tržno vrednotenje, cenitev ter izvedenstvo
Nudimo tržno ocenjevanje vrednosti: za tržne namene
Cenitev nepremičnin in premičnin (strojev, opreme, plovil in vozil)
Cenitev neopredmetenih sredstev
Ocenjevanje kreditne ali poslovne sposobnosti
Ocenjevanje vrednosti podjetij in delov podjetij

Za ocenjevanja vrednosti večjih podjetij in družb sodelujemo z zunanjimi strokovnjaki.

Direktor podjetja IDEA expertize, cenitve Bojan Tomc s.p., Bojan Tomc, je:
- specialist managementa,
- univerzitetni diplomiran ekonomist (UN) in
- diplomirani ekonomist
s predizobrazbo in diplomo inženirja strojništva, strojnega tehnika in finomehanika.

Ima skupno 32 let izkušenj na različnih vodstvenih delih s področja strojništva, gradbeništva in ekonomskih znanosti. Do naziva magister ekonomskih znanosti mu manjka le en izpit in magistrska naloga.

Je sodni izvedenec za strojno stroko z licenco: št. certifikata 756 – 203/94, torej 15 let. Podaljšanje licence: št. potrdila 165-04-79/06.

Do leta 2004 je izvajal za okrajno in okrožno sodišče v Kopru sodno izvedenstvo in sodne cenitve nepremičnin in gradbene stroke, od tedaj pa je kandidat za opravljanje izpita za sodnega cenilca za nepremičnine in izvaja le tržne cenitve nepremičnin ter premičnin (stroji, oprema, plovila, vozila) za tržne namene.

Je tržni izvedenec in cenilec za več strokovnih področij: gradbeništvo, strojništvo, ekonomija. Je član združenja sodnih izvedencev in cenilcev opreme in strojev SICOS. Je predsednik združenja sodnih izvedencev in sodnih cenilcev gradbene stroke - podružnice Primorska, član upravnega odbora UO SICGRAS in član uredniškega odbora za strokovno glasilo sodnih izvedencev in cenilcev gradbene stroke SICGRAS Vestnik. Je tudi član mednarodnega združenja nepremičninskih strokovnjakov FIABCI.

Je podjetniški svetovalec specialist v programu vavčerskega svetovanja z licenco JAPTI (javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije) prej PCMG (pospeševalni center RS za malo gospodarstvo) od leta 2001. Je član združenja za management consulting ZMCS in zbornice poslovno storitvenih dejavnosti pri GZS.

Redno se izobražuje in udeležuje seminarjev centra za izobraževanje v pravosodju CIP, seminarjev ki jih organizira Ministrstvo za pravosodje RS s področja strojništva, strojev in opreme ter avtomobilske stroke, gradbene stroke in nepremičnin ter gospodarjenja z zemljišči, seminarjev Slovenskega inštituta za revizijo, strokovnih združenj sodnih izvedencev in sodnih cenilcev za opremo in stroje SICOS ter združenja sodnih izvedencev in cenilcev gradbene stroke SICGRAS.

 

1/2
Marketing BSZ Lazar
Vabilo v pdf formatu  VABILOPRIMORSKI SEJEM organizira kratko in učinkovito delavnico za o...
več...
...............................................
Marketing BSZ Kete
Vabilo v pdf formatu  VABILOPRIMORSKI SEJEM organizira kratko in učinkovito delavnico za o...
več...
...............................................
Davčno optimiranje BSZ
Vabilo v pdf formatu VABILOPRIMORSKI SEJEM organizira kratko in učinkovito delavnico za obrtnike i...
več...
Potrdilo

 

IDEA expertize, cenitve Bojan Tomc s.p. - ne spreglejte: